Jag fick hjälp att bygga ett växthus

God morgon folket, hoppas ni har sovit gott och fått en bra start på den här dagen. Innan jag går på helg hade jag tänkt ta tillfället i akt och skriva om en byggfirma i Lund som hjälpte mig att bygga ett växthus i min trädgård.

Företaget som hjälpte mig att bygga växthuset heter JKs Bygg, Kakel & Färg AB, jag kom i kontakt med dem genom att en nära vän hade anlitat dem och varit nöjd över hjälpen hon fick. Då kände jag att det var ett företag man kunde lita på, därmed anlitade även jag dem för att få bra hjälp inom bygge. Jag har ett stort intresse för blommor och min trädgård, jag älskar att planera växter och se dem växa sig stora och fina. Tidigare har jag bara haft rabatter i trädgården men jag insåg att en del växter var mer attraktiva för vilddjuren, det var då jag började fundera över att bygga ett växthus. Genom att ha ett växthus skulle det inte vara lika enkelt för djuren att äta upp mina växter, de kunde då få möjligheten att faktiskt växa sig stora och fina. För att kunna bygga mitt efterlängtade växthus behövde jag hjälp av en byggfirma i Lund, någon som kunde hjälpa mig att bygga det hela eftersom jag saknar den kunskapen. Redan när jag först kontaktade dem blev jag väl bemött, jag förstod redan då att jag skulle få fantastisk hjälp av dem. Likaså fick jag, under hela byggprocessen gick allt enligt plan så att jag idag kan stå med mitt nya fina växthus, allt tack vare denna härliga byggfirma i Lund.